Marjolein aan de wandel naar Santiago de Compostela

Back on the track

Lieve allemaal,

Heel erg bedankt voor alle lieve reacties, dat geeft troost.

Gistermiddag waren we terug in Spanje. De reis ging erg voorspoedig. M'n ouders hebben me afgezet in Sarria waar ik vanmorgen m'n camino heb hervat. Het is gelukkig nog steeds mooi weer en de omgeving was vandaag schitterend. Afwisselend bos en weilanden en machtig mooie uitzichten. De eerste etappe zit er inmiddels weer op.Gisteravond heb ik nog even lekker luxe een kamer voor mezelf genomen, maar vanavond slaap ik weer gezellig in een stapelbed met andere mensen om me heen. Weer helemaal terug in het sfeertje dus.

Hopelijk komt het volgende bericht uit Santiago. Ik hoop daar vrijdag aan te komen.

Liefs, Marjolein

jeanet

Succes met je laatste stuk(je)! Gisteren nog een programma gekeken over deze trip op NL2. Leuk hoor.. als ik die beelden zie krijg ik ook zin. Hahaha.. gaat voorlopig m niet worden hoor.
Groetjes, Jeanet

Ruud L2

Nog even en dan kunnen we weer borrelen. Jij hebt misschien een ander gevoel er over maar voor mij lijkt het alsof we gisteren afscheid stonden te nemen bij de omval. Dus misschien ook maar een welkomst borrel?
Succes met de laatste meters ;-)

Hetty y Martin

Ik lees nu dat je een crematie van je tante hebt mee moeten maken, gecondoleerd. Zo 'loopt' de reis weer heel anders dan je van te voren denkt. Wij zijn op 21 km van Santiago en komen daar morgen woensdag, aan. We blijven tot vrijdagochtend en gaan dan een auto huren om vrijdag en zaterdag naar Cabo Finisterre te gaan en zondag leveren we de auto in op het vliegveld om terug te vliegen
van Santiago naar Madrid ik denk dat we je dus net niet zien voor de kathedraal. We klappen voor je! Je hebt applaus verdiend.

Hein en Annemarie

Hallo Marjolein,
Wat jammer toch,dat een over het algemeen geweldig goed verlopen lange voettocht op deze manier moet eindigen. We hebben veel bewondering voor je doorzettingsvermogen en vooral nu je de moed kunt opbrengen na verdrietige familieomstandigheden alsnog de laatste extra zware etappes gaat uitlopen. Ook klasse van je ouders waaraan je zoveel steun hebt.

Sterkte, Hein en Annemarie.

Marian van Loenen

Hallo Marjolein
Je zit weer goed in je ritme lees ik, gelukkig maar.
Nu de laatste paar kilometers nog, dat lukt ook wel. Sterkte.
Goede aankomst in Santiago en een voorspoedige terugreis. We denken aan je.
liefs Bert en Marian.

Koen L5

Hallo Marjolein,
Vandaag vrijdag 7 oktober, volgens de collega's hier de laatste wandeldag, om - ergens vandaag - Santiago binnen te komen lopen ! Wat een prestatie ! Na de vele "ups" en de onvermijdelijke "downs" moet dat een heel goed gevoel geven. Zoals Ruud al opmerkte, het lijkt voor ons alsof je maar enkele weken weg bent geweest, maar ik hoop dat jij het heel anders ervaren hebt. Symbolisch wil ik je hier bij de GLADIOLEN overhandigen, voor de geweldige prestatie. Geniet van je laatste dagen en tot snel !

Maaike van Laar

hoi Marjolein, Als ik het goed begrijp, kom jij vandaag aan in Santiago. Reisdoel gehaald....WAUW! Geniet van de locatie, de mensen en snuif alle sfeer goed op. Tot ziens! Groetjes, Maaike