Droevig bericht
Het leven is soms keihard en oneerlijk, gecondoleerd met het verlies.
Sterkte gewenst,
H&M&w
Sterkte !!
Lieve Marjolein, gecondoleerd voor jou en jouw familie. Wat vreselijk. Heel veel sterkte. Groetjes, Maaike
Heel veel sterkte!
Knuffel,
Silvia
Gecondoleerd! Wat een treurig bericht. Sterkte vandaag!
Groetjes, Jeanet
Je te présente mes condoléances, je penserai à toi et à ta famille, bon courrage !!!!
Bijzonder verrast je bericht uit NL te lezen.. de reden werd gauw duidelijk. Triest. Mijn condoleances. Ben toch trots op je dat je de camino gaat afmaken. Doe het nu ook voor je tante Ricky, ze kijkt zeker en vast toe.
Nog veel sterkte en inspiratie. Ik blijf je volgen, hoor!
Wills
Hallo Marjolein, ik las je droevig bericht. Onze condoleances voor jou en je familie. Keigoed dat je je camino toch afmaakt. Begin uitgerust aan de laatste etappe, sterkte!
Groet,
Hans
Gecondoleerd met het verlies van je tante. Sterkte met de laatste etappes van je tocht. Groeten aan je ouders, en ook sterkte voor hen, wat kan het leven soms toch weer ineens bizarre momenten hebben. groet, Ineke
Ook al weet je dat het komt, zo'n bericht is altijd als een donderslag bij heldere hemel. Gecondollerd voor jou en je familie met dit verlies en heel veel sterkte in de dagen die komen gaan. Erg goed van je om de tocht daarna toch af te maken. Heel veel succes daarmee en een hartelijke groet vanuit de Worp.
Dag Marjolein.
Het verlies van een dierbaar persoon tante Ricky, doet heel wat met je.Wat fijn dat je ouders bij je in de buurt waren en zo met hun mee kon reizen naar Nederland.
Marjolein, jou ouders,( Agnes en Ben) en familie gecondoleerd.
Wij wensen jullie troost bij elkaar en sterkte in de komende tijd.
Je krijgt de tijd om jou voettocht af te maken.
En je hebt bewezen dat je veel veerkracht in je hebt.
Lieve Marjolein,warme groeten ook aan je ouders.
Lieve Marjolein,
Martin, Anouk en ik vonden het heel erg fijn dat je erbij was vrijdag. Het zal misschien moeilijk zijn om de draad nu weer op te pikken, maar ik weet dat je het kunt!
Ik wens je heel veel succes en nog een paar mooie dagen. Ricky heeft altijd erg met je meegeleefd tijdens je reis. We zijn allemaal supertrots op je!
Mascha
Sterkte Mar
Hallo Marjolein.
Jouw bericht net gelezen wat er afgelopen week gebeurd is.Wat fijn dat je ouders in de buurt van jou waren. Gecondoleerd met tante Ricky en natuurlijk ook voor je ouders.
Nog heel veel sterkte de komende tijd en goed dat je dereis afmaakt.
Liefs Thea